Whishes to all of you

Ja då kom årets sista dag... denna ska jag njuta i gott sälskap och med raclette...lugnt och stilla efter all förkylning och hosta ska det bli skönt att kunna andas ut och ta sig ett järn (kanske det hjälper till det sista :-))
Nu återstår bara att önska er alla ett gott Nytt År... KRAM till alla

Myspys

I går, söndag bjöds det på mys... jag var på Trivas på Råå (spa) där låg jag och bara tog emot att bli skruppat på hela kroppen, efter scrubb, blev det massage och sen bara låg jag där och försökte få min kropp att fungera igen.
Sköööönt säger jag bara!!!
Den sortens julklappar är alltid välkomna :-))

Olfert kom tillbaka

Ja, ni läste rätt.... Olfert kom tillbaka. eller han hadde varit där hela tiden, men jag förstår att han höll sig undan.... han har ju gått i ständdigt rus.
Dagen där jag tänkte efterlysa Olfert, ände med att jag hitta han.... på wiskeyflaskan i barskåpet... och jag som sörjde han!!! Där satt han... fyllekajan... först blev jag glad.... nu kunde ingen anklaga mig för att ha ihjäl han... sen skulle jag ta ut en flaska ur barskåpet, och då anföll han mig... hoppa direkt på mig... då var mitt tålamod slut... Olfert hamnade under min skosula....
Kära juryn... jag svär, det var självförsvar!!!!
RSS 2.0