Skratt och gråt

Att skratta har jag nog alltid haft lätt för, men nu mera har jag en som ser till att jag skrattar jämt, till och med så tårarna triller ibland vilket betyder att det där med ett snyggt mascarasminkad öga är ganska överskattat. Så sent som i går sist på eftermiddagen då jag ska iväg till synstest (sen var jag också....) fick jag skrattat hela vägen från Vallåkra till Helsingborg, och vem bar skulden? jo så här gick det till.... sätter mig i bilen och börjar backa ur uppfarten då älsklingen kommer från postlådan...
Calle:  Du har bara ett backljus
Jag   : Näe du skojar?
Calle: Näe kom ut och se...
Jag   : Släppte kopplingen och fick motorstopp men fa... också
Calle: Lugn bara kör :-))))))))

Ja där fick han mig... blondinen gick på det dåliga skämtet jo helt klart jag bara har ett backljus, det ska ju inte vara mer.

Barn och bus...

Jag skulle jobba hemma en halv dag i dag, Lite sovmorgon blev det... Härligt. Men sen vid 8.30 tiden var friden förbi... inget telenät på jobbet och kundservice fick vara stängd, problemet tog hela dagen att lösa, men som tur är fick jag ändå vara ledig lite...
Vid middagstid körde vi hem till Calle för en kort runda, därefter till busfabriken för att möta upp Colin och Julia "nå ja... Denis och Carro var oxå där" och Jessica, vilken härlig eftermiddag vi hade, massor åkande på rutchkanan och hoppborgen trevligt sällskap och många goda skratt, innan vi fick ta farväl utav Fagerhulterna och Calle och jag for till biltema och vidare till Sofiero för en god glass och nu.... hmmm här sitter jag så och från sängen hörs små snarkningar, inte lätt att  busa en hel dag utan att bli trött :-)

Hovturnén

Söndag kväll stod på hovturne i Stenestad, Lill Lindfors, Staffan Hällström mf.... en härlig kväll både mht väder och underhållning, för inte att prata om turen dit... Det blev Cheva 1928 med underhållning av Calle hela vägen från Vallåkra till Stenestad, undan gick det... full fart fram 50 km/h som max, men vilken mysig tur vi hade :-)

Lite bilder från kvällen...

          Bilderna är klickbara....

RSS 2.0