Tillökning

Stallet har fått en ny häst, eller ska man säga knappt 100 häster, någon vecka förre jul var vi i Strömsnäsbruk för att titta på en "Guldvinge" en ursnygg hoj.... i torsdags lilla julafton blev det bestämt, handpenning blev lagt och ja då var det ju bara att hitta en dag som kunde passa för "hojhämtning" och ja det blev i går. Släpet blev beställt i förgår och allt arrangerat, gissa vår förvåning när vi gick upp i går morse och så snön virvla runt, nå men efter ett samtal till Småland visade det sig att det "bara" var här i Söder som det var snöstorm, och ja nu var det ju bestämd... Kurt kom och följde med, bättre att vara några stycken till att få hojen upp på släpet, ingen lättviktsmodell precis :-)) turen upp gick hyfsat bra, mupperna framme i bilen höll sig nått så när lugna, bortsett från lite tjaffs om hastigheten, att lasta hojen gick också bra och med hjälp från säljaren var det en lätt match, meeeen på vägen hem, vågar jag nog säga att då började allt strul... ishala väger, 400 kilo hoj på ett släp en bil vars laddningslampa plötsligt började ljusa och dom där två gamla mupperna som hade hoppat ner från balkongen för att sitta fram i en space star, snacka om att vara glad att jag satt där bak, svordomer, goda idéer och annat tjaffs haglade fram, av med ljuset och värmen för att spara på batteriet "någon som vet hur långt det är från Strömsnäsbruk och till Vallåkra när det är frost på insidan av rutorna och tårna har domnat bort av kyla?" Det kändes nästan som om den där Space Star var tagit rakt ner från Startrek...
Nå men hem kom vi, omän nått frusna, hungriga och nått senare än beräknat, Kurt började då undersäka vad som hänt med bilen, och ja en 10 V säkring till varningsblinkersen, var allt det fattades (Calle ville sätta på den vid ett tillfälle då vi skulle ut för att rengöra framrutan och då det var dålig kontakt med släpet tålades inte det) antagligen laddade batteriet som det skulle men vem vågar chansa?
Hojen lastades av och gissa om det var en stollt Calle som för första gången skulle köra? bara lite fram och tillbaka i garaget men snacka om julgransljus i ögonen på mannen :-))) undrar förresten om man får vara med i vulcanriders när man kör allt annat än vulcan?

Eva
2010-12-28 @ 15:14:47

Ni menar alltså att ni har köpt en buss...jisses koss alltså....de e ju ingen hoj ;-) ;-)

Och gumman lilla du vet att ni får vara med oss vulcaner utan vulcanhoj både på körningar o träffar men ni får ju stå i grisafållan :-)



Grattis o lycka till med "bussen"

Betina
2010-12-28 @ 18:32:32

Väldigt snygg! Men jag föredrar svarta mopeder! höhö



Och jävlar vilken tripp, men mamma, om du någon gång skulle få för dig att använda en ordbok ELLER rättstavningsfunktionen i wordprogrammet, då skulle det bli sååå himla mkt lättare att läsa dina inlägg ;) HAHA!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0