Äntligen helg

Lördag, sova länge och bara ligga o njuta? hmmm kan nån vänligen lägga sig på mitt täcke då? En hård vecka nådde sitt slut och fredagskvällen blev spenderat i Tivoli tillsammans med Maj-Britt som friskt snackade om nått med semester. Hmmmm vad är det nu det är? och varför väljar en tjej som Maj-Britt att ha semester? det känns som total spill av tid :-)) Nå men en trevlig kväll blev det, 3-rätters meny och trevligt sällskap och sen en massa promenerande runt i tivoli och titta på alla danskare och svenskare "verkar som om resten utav Köpenhamn borde vara tom med tanka på alla människor i Tivoli"
Men nu har det så blivit lördag... faktiskt så älskar jag lördagsmorgner håret på 3kvart lediga kläder och make upp ? ja har jag nått på, då är det glömt från dagen innan... tvättid, springande upp och ner från 4 våningen, dammsugning och rengöring med 60-talsmusik dånande ur högtalerna. YES..... äntligen helg!!

Omtyckt och älskat

Vaknade i morse, kände mig väldigt omtyckt och älskat, det rigtigt kliar i huden.... skön känsla att vakna med. Samtidigt har jag ett par stora bevis för att jag verkligen är så omtyckt som känslan sa.. 2 stora sugmärken har visat sig för mig, nu kan man ju verkligen känna sig som tonåring.... fnittrig och nyälskat, jag skrev med flit inte nyförälskat.... situationen är nämligen den att jag inte har samma känslor, svårt att förklara, men det är altså så det ligger till, och sen tycker jag kanske att sugmärken hörer till på halsen eller bröstet, men nej........ mitt på foten sitter det ena!!
Tror jag ska ta en snack med en här, kanske till och med daska till han lite... får mig att tänka på en låt jag lärde mig som barn, dansk, men det är ju det jag också är:

Jeg har fanget mig en myg
smeltet fettet af den
Tönden her er stor og tyk
fyldt med fettet fra den

Sy mig flux et stövlepar
du kan godt begynde
hvis jeg ingen penge har
får du fedt i tönde

RSS 2.0