Ljuvliga morgon....

Jag och mina tidiga morgnar...men nu är det sådan att det nån gång kan vara bra att vara vaken före alla andra, eller ska man säga nästan alla andra? Tidigt på morgonen finns nämligen också storfiskare vakna, och detta fick jag uppleva här om dagen.... nu är frågan bara.... Torsk eller fina fisken? Och har inte det nått att göra med, vilken agn man användar? Eller som dansken vill säga mading :-)))



Bästa lördagen

I går, lördag var det full rulle hela dagen.... Betina, Samuel, Madde, Alice, Denis, Oskar, Colin, Julia och Eva kom och åt mig ur huset.... Det var överdrivet, det var mat över tills i dag också :-)) Fläskfilé, Kycklingfilé potatisgratäng sallad och lite varma baguetter stod menyn på och jag tror att alla var nöjda... Sen blev det jordgubbstårta och kaffe.
Efter intagende av åtskilliga kalorier åkte Denis, Oskar och Samuel till Landskrona för en Boysmatch (ser Denis detta blir han inte glad.... morsan ka inte stava till Boys hihi) Madde och lilla Alice fick skjuts utav Denis och kvar var Eva, Betty Colin, Julia och jag. Jä.... job att passa dessa små..... dom är ju så besvärliga :-)) Den ena bara sover och den andra pratar på... Eva åkte hem til sig och sitt o då var det bara Betty och jag med barnen, tills Denis hämtade alla efter matchen som slutade i olycka...(för andra laget altså) Tack Betty för hjälp med disken.
Vid 19 tiden kom så Maria och Eva och då blev det trevligt och livet :-))) Ni är såå härliga tjejer...
Efter några timmer viste sig Gunilla med och då blev det dags att dra till Grand... trevligt värre bara synd att dom stängar så tidligt som 01.
Dickens nästa för en kort bemärkning innan det känndes i tarmen att Max ligger nära, mmmmm vad gott men då blev det dags att hinna med nattens sista buss innan jag hann dricka upp min milkshake...
03.45 blev det dags för sängen
Konstigt jag är seg i dag???

Här en bild på mig med min fina buketfrån Eva....Tack för den, den är underbar och tack alla snälla barn svärbarn och barnbarn för micron.... invigt i dag med popcorn som jag själv fick iväg och handla :-)))

Äntligen 25 år fyllde

Yeahhh i dag har jag blivit 25 år, det har jag väntat på ett helt låååångt år :-))
Otroligt många har grattat mig, på facebook och IRL, vad roligt det är...
Eva var först ute i går kväll med en blomma och fantastiskt sällskap. Tack Eva för en trevlig kväll och hjälpen med rulltårtorna.
Telefonen har gått varm hela dagen...
På tåget i morse fick jag en fantastisk present utav Madde och Morten, en grön groda.... Tackar för den och pengerna.
Väl framme på jobb ställde hela mitt härliga team upp och sjöng för mig, gissa vad jag fick utav dom... mysdress, sminkväska, dushgelé och bodylotion såklart allt i modell Hello Kitty. Kära kollegor ni är bara så härliga och jag älskar er verkligen.
Nu ska jag gå och kyssa min groda och vänta på att prinsen visar sig. Bye Bye


RSS 2.0