Och nu klappar vi !!!

I kväll satte jag nästan tacosén i halsen då Calle plötsligt berättade för mig att jag snarkar....

Jag:    Ja det gör jag säkert ibland
Calle: Ja man sku tro det hade kommit in en säl i sovrummet
Calle: Det är nästan så man vill kasta rå fisk till dig
Calle: Och klappar du, då kastar jag fler...

Om ni undrar var min del av konversationen tog vägen?  den kvävdes av en taco.....
Karius og Baktus

Känner någon till dessa två små tandtrollen? hmmm jag är rädd att jag har besök utav dom i en av hörntänder, och det vill tiden visa i kl. 11.30 USCH.... säger jag bara, jag har tuggat sönder en tand, och jag tror det finns ett hål...
Nu är det väl inte det värsta det kan hända att jag är tvungen att gå till tandläkare, men nästan..... Det värsta är när man skall betala för att ha varit där :-)

Seg lördag...

Usch,  vilken seg lördag det har varit i dag.... det kan bero på lite hangover kanske??? japp det är nog det som är största boven. I går var vi och bowlade tillsammans med Tommy och Lisa, Tony och Ulla, otroligt trevligt var det och gissa vem som vann.... fattar inte själv hur det gick för sig, men jag hade väl tur ganska enkelt.
Efter bowlingen blev det en härlig promenad ner till Knutpunkten varifrån vi turade, god mat och dryck och härligt sällskap....
Jaha... det var en liten vink om varifrån min hangover kom, öl, vitvin, cider, rödvin och irish coffee SKAL BARA INTE BLANDAS, nå men lite är ändå blivit gjort i dag, vi körte till tippen med släpet fullt av slängbart, i förmiddags, sen bar det av till Hyllinge och Citygross, där det handlades och sen hem och äta en macka med köttbulle och rödbetssallad...MUMS gött var det.
Nu sitter jag altså här, efter att ha målat i ljusgömman, kokt potatis till snitslerna och gjort Brylépudding till efterrätt.
Calle är i verkstan och smidar ihop krokar till nya hatthyllan.

OBS: titta in på bilddagboken ----> där finns det bilder från vår fina hall :-))
RSS 2.0