O tiden går....

Jaha nu är påsken altså överstökat, det har varit det finaste väder man kan tänka sig, och här hemma har det varit full rulle, skärtorsdag hade Calle ATF-dag och åkte med mig till förundersökningen på ögonkliniken, operationen av vänster öga blir 3/5, skönt blir det när jag igen kan se. Långfredagen var inte så lång, den försvann snabbare än fort, med besök av Morten,trädgårsarbete och premiärgrillning, lördag var Calle i murartagen det blev jättebra runt där nya fönsteret sku sitta, sen blev det grillning på nya grillen med Cajsa och Linus, och matsmälltning ála rundpingis, och kupp, söndag klyvning av ved för min del, och Calle murade lite till innan vi tog en runda till Kullen på guldvingen och därefter hämtade vi Colin, måndag kom det nya fösteret på plats och lite påskmiddag med Denis, Carro, Cajsa och barnen innan Colin for med hem mamma o pappa hem igen sen en liten runda på vingen igen.
I dag har det så blivit vardag, jag har varit på myrjakt, satta dom sista potatisen, köpt och planterad 6 jordgubbsplantor till och nu vänter kaffet.

Fredagsmys

Då blir det fredagsmys..... men inte med estrella det blev kladdkakamuffer och nej dom blev inte kladdiga men mer knäckiga och mittlen försvann o då blev jag tvungen att fylla på med grädde, smaken var det dock inget fel på men dom var ju också vispade i den ena utav dom nya riktiga vispskålerna jag har köpt :-))
Titta så här fina blev dom med grädde och jordgumma.

 

 

 

Energikick

Äntligen mår jag lite bättre, men fa... va den har varit dryg, först blev Calle sjuk i början på förre veckan och på onsdagen fick han lägga sig, sen började jag snuva  i lördags och gissa om man liknar nått katten har släpat in? Inte ens Rudolf röda snok kan jämföras med min.... eller som Calle så käckt sa häromdan då jag påpekade mitt utseende....." Ingen fara jag ska ändå snart hämta kvasten till dig" Jaha då blev man påmind om att det är påsk nästa vecka, o förresten är det inte skärtorsdag vi flyger? tyvärr det går inte, då ska jag till förundersökning inför ögonoperationen som snart kommer.
Nå, men det jag egentligen ville berätta var att i dag har jag fått lite energi igen, och trots att klockan endast är 08.08 har jag redan hunnit med att diska, förberett för kvällsmat, röjt bland tidningarna och gjort klar för att köra till återvinningstationen här nere i byn o mycket mer smågrejor.... Nu ska tvätten hängas ut och jag ska fixa frukost
Ha en bra dag alla som läser min blogg :-)))

RSS 2.0