Morning chock

I morse hade jag verkligen nått jag bara ville dela med mig om, trött tisdag... 05.10 ringde klockan, svårt att fatta vad som stod på, men äntligen fick jag släckt, sovande ner för trappan trycka på knappen till kaffekokaren (lyckliga jag som alltid laddar på kvällen) ut i badrummet, borsta tänder, lägga makeup och herre jäv...... vad hände ? suck ännu en "bad hair day" var bara tvungen att dela med mig, fram med I-fånen och knipsa en bild och skicka den till Ann E "returdullen på jobb" och barnen var också tvungna att få en bild klockan 05.30 på morgonen.
Gissa om jag fick några roliga svar på det mms????

God morgen :-)


Väljer att infoga miniatyr... vill ju helst inte skrämma skiten ur mina läsare inna dom får läst texten.

Åldern eller??

Har mitt dåliga minne nått med åldern att göra?? näe nej det var faktisk med flit jag "glömde" att infoga bilden till mitt inlägg i går.... Härlig kväll hos Eva och en massa nytt Tupperware blev det till, och ja för att det inte ska vara lögn, det blev en bookning till demostration också.

Generation efter generation

I kväll ska jag hem till Eva-tjejen, hon har inviterat till plastparty... shit va roligt det ska bli, det var flera år sen jag sist var på ett sånt party och jag måste säga att jag förr i tiden köpte en del produkter, dom är ju bara såååå sköna, passar precis till mig, jag har till o med ett par stycken som jag har ärvt av min mormor... Nu vill nån ju säkert undra om det verkligen fanns såna plastgrejer på den tiden, men javisst och jag tror också att mormor tyckte det var sköna grejor och det är ju inte för inget att det finns livstidsgaranti på, ju bra att veta att min dotter kan ärva mina plastgrejor och alltid kan få reservdelar till (jag har faktiskt også gett en hel del vidare til Betty då jag tyckte att jag inte kunde använda alla själv)
Eva here i come :-))))
RSS 2.0