Det var denna veckan

I dag är det torsdag, o det betyder att denna veckan är slut för vår del, vi har nämligen ledigt i morgon fredag då vi ska åka till Köpenhamn och mitt förra detta jobb för lite avskedsfest och Tivoli sen, skönt att dett nu bara är torsdagen som ska gå också, och den lär nog gå snabbt då jag har massor att göra på jobbet (ny på jobbet, virrig och ensam på danska telefonen)
Ha en skön torsdag alla läsare.....

Slaraffenland..

På väg hem från jobbet i går, körde jag inom Södergård och plockade jordgubbar, till att lägga i frysen, Korona är absolut min favorit, både att plocka och smaken är fantastisk. Att komma ut mellan raderna är som att vara i slaraffenland, det bästa av allt är att det enbart är embalagen dom väger innan man börjar, hade dom vägt mig för och efter hade jag nog fått betala för ett par kilo mera.... nå men 8 kilo av dessa härliga bär blev det till, så nu är det bara till att plocka fram om man vill göra smoothie eller milkshake. Mums....

Nu ska det byggas till...

När jag fylla år önskade jag mig ett tillskott till ett glashus och det fick jag, i går bar det iväg efter jobbet för att köpa hem det och nu ska det altså byggas oxå, kanske blir det inte förän till semestern som vi får gjort det, men det är i alla fall hemma nu.
Ett sånt här fint blev det :-))

RSS 2.0