Inspiration

Satt och surfade runt, mest för att hitta bilen med stort A, men hamnade på denna sidan: http://www.kramamig.nu/karlek/karleksdikter/index.asp Jag vet inte hur, men visst är det roligt att sitta och läsa kärleksdikter, och det ger mig en viss inspiration att dikta, det var länge sen och visst finns det mycke kärlek i mitt liv nu, så varför inte........ Här kommer en liten dikt skriven av mig.


Med dina armer om mig
Vet jag att det är just dig
Som har den platsen i mitt indre
Där får mina ögon att tindra

Nu när dina ord till mig har tystnat
Ska du veta att jag har lyssnat
"min lilla älskling""min lilla gumman" är bara ord
Som talar till den kärlek som inom mig bor

Jag fick dig att skratta då jag sa
Jag saknar dig om bara jag vänder ryggen till
Jag älskar dig mer och mer för varje dag
Det är vad jag med denna dikt säga vill


Kom att tänka på ett häfte jag har liggande och har haft i många många år, Betty har skrivit en massa dikter i det och när jag ser det kan jag inte låta bli att läsa dom... kanske jag skulle visa det till hon när vi ses, vem tycker inte det är roligt att se nått som man skrivit för 10-15 år sen?

NEJ det är inte fel att jag skrev bilen med stort A.... A som i Astra :-)))


Long time no see

Jag tror alla vet att jag kanske inte ser allt, en liten episod i Italy med en strand full av krappor och andra människor som simmade förnöjd (bojar) tillsammans med miljoner av dessa smådjur, är bara en av massor småtecken på att jag fått pippi....Inte för att mina visslingar har kommit att låta bättre men men... I dag har jag varit hos ögonläkaren och tänk, han sa att jag såg dåligt (vilken överraskning) men vad han också är sa att nu så ska han hjälpa mig till att se bättre så om inte länge blir det till att sjunga bye bye blackbird, fel igen det är ju grå starr jag har, så en liten operation på varje öga och sen så....
See you sooooon :-)))

Party Party

Igår gick Tupperwarepartyt av stapeln, en bunke snygga och trevliga tjejer invaderade mitt hem och stal min mat. Det blev en hel del shopping (så nu får vi leva på vatten och bröd en tid, tyvärr Älskling!) och fnissande, som det brukar vara, och vid ett tillfälle spårade det till och med ut till den mån att vi själva började undra om det egentligen var ett sexparty och inte ett Tupperware...?

Här är en liten filmsnutt (tack Betty, hihihi!) på en smärre nervös Eva, som blev firad lite i efterhand, med "tårta" och sång. ;) 


RSS 2.0