Ständigt roligt...

I morse (10,30) ringde Uffe, Calle svarade och sa: näe nej vi har varit uppe sens 7 i morse, jag bara kunde inte låta bli att ropa: Älskling, vad vill du ha till frukost? Antagligen har Uffe undrat, för jag hör Calle säga: näe hon bara skojar, vi har varit uppe länge, sen satte vi oss o åt frukost, för visst var klockan 10,20 när jag vaknade o kallade på Calle o sen var vi tvungna att ta en svängom till ljudet av dom nya högtalerna, öppenbarligen hårt att hålla kalas men superskoj att ha barnen och Tommy här. Tack för att ni kom :-)
Just nu sittar vi o skickar en bild på ett fönster till olika fönsterfabriker för offert, då det är väldigt speciellt mått får man ju göra så, första förfrågan skickat o jag mener på till Calle att: Nu så, har du sett hur du ska göra o då kan du skicka till flera. Calle: näe det räcker med det ena... hahaha okej jag förstår jag ska hjälpa dig min älskling.

Vi gratulerar vi gratu....

Ja jag säger bara det att ni ska vara glada att det inte finns ljud... I dag fyllar Calle år o nu får vi hoppas han får en kanondag. En annan som oxå fyllar är Stisse o han fyllar jämt, dit är vi bjudna på kalas i kväll o det är klart att vi ska göra det...
Men Calle min älskling, när du läser detta då vill jag bara bringa ett fyrfaldigt leva.... Hurra hurra hurra o nu det långa Hhhhhhuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaa
Grattis på dagen :-)

inflyttningsdax

Nu har rummet äntligen blivit så klart att vi kan flytta in i det som nu kommer att vara vårt kontor, i går kväll var Tommy här och fixade det sista med elen som ju är helt nydragen... Behöver jag berätta att det som valigt var en del muttrande på dom två herrerna? nå det har blivit en vana att bara stänga öronen. Men nu så ska vi flytta in, och som jag längtar det har blivit sååå fint där o det mina kära läsare ska ni få se här på bloggen när vi är klara med flytten :-)
RSS 2.0