Det var så det!!!

Jaha... Nu har dom 4 veckorna gått o shit vad fort oxå..... Väderleken var ju inte precis med oss dom första 3 veckorna och någon sistaminuten resa var inte att uppbringa då alla andra oxå verkade fly regnet o kylan. 4. veckan bjöd på bättre väder, och någon liten utfärd blev det till i alla fall i onsdags där det var som varmast och lönedag ja då passade vi på att köra till G-kås (men hallå go morgon vad smart!!)
Annars har semestern mest varit som resten utav året renovering og fix hemma så nu kan man jobba hela hösten utan att känna sig pigg alls... men men
Men i morgon är det altså dax fy for den säger jag bara...........

Som det kan bli.....

Det är inte alltid att saker o ting blir som förväntat.... Förra året tänkte jag att det skulle vara gott att ha några jordgubbsplantor i landet, bara så vi exakt kunde få ett par liter till lite kvällsgott, som tänkt så gjort, jag köpte 18 plantor och tänkte, ja det får räcka, gubbar till frysen kan man ju plocka självplock..... Nu är det altså så att jag detta året har använt mer tid i jordgubbslandet än jag har använt på gräsklippning, inte menat att någon annan har klippt gräset, men att jag har plockat så många jordgubbar att jag nästan kunde öppna för självplock. med dom som finns i skålen på bilden har det blivit till drygt 20 liter och det är inte slut ännu, så om jag trodde det sku vara för smakprov, ja då liknar det mera jordgubbsodling men gott är det :-))

RSS 2.0