Ute och cyklar

Ja det kan man nog lugnt säga att jag var här till kväll, nu är det sådan att jag för ca. 14 dagar sen berättade för kärleken här hemma att min cykel var helt kass i trampan "trodde faktiskt jag skulle förlora tramperna i backen"  Nu har jag ju inte haft använding utav cyklen, men då jag började jobba i går fick jag promenixa till stationen och det har resulterat i att jag nu två dagar i rad höll på att bli kylarfigur för buss 209 i backen "tror minsann chauffören är full"
Nå men då vi sitter vid matboret i kväll säger Calle att jag ska komma med ut och godkänna cyklen, för nu ar han tittat på den, som sagt så gjort jag följar lydigt med, Calle tar cyklen i all hast vänder han den i verkstan och kör ut den på gården och säger sen att nu kan jag testa o fa...... nästa jag liksom observerar är Calle som ligger och ålar sig på gårdsplanen medan han skrattar högljud....... Tror det om ni vil..... mannen har satt tramperna på så att båda står nere i stället för en uppe och en nere, när jag då ska trampa iväg hittar jag inte ena trampan, många försök med att sparka i luften blev det......Himla kul altså.... där rann mascaran igen, men alltid kan man väl roa någon.
Hur är det man säger??? Den ler bäst som ler sist...... hämnden är ljuv min älskling :-))) 

Hemmabio

I kväll kom Tommy för att hjälpa till att koppla lite el till värmepumpen, hungrig var den stackarn o då Calle och jag redan hade ätit köttfärslimpa (rester från söndagen) fick jag ju hitta lite köttfärssås i frysen och koka speghetti till, väl vid matbordet blev herren i huset hungrig (han får ju aldrig mat den stackarn) och jag fick lust till popcorn.
Ingen som inte har sett och hört dessa herrerna förstår vilket mumlande det är i krokerna.... skulle nästan tro att dom druckit mummelman :-)) maten avverkad och herrena igång med "arbetet" igen och jag satt vid matbordet med mina popcorn ser ut i hallen där dom ska flytta ett flipperspel och gissa vilka svordomar det kan ge upphov till..... Kom igen SF det finns inte lika bra komedi som den där utspelats här i kväll och jag fick till och med popcorn :-))

I väntan på bättre tider

Nu är det överstökat, allt jag fruktat är över och nu går det att se framåt.... måste nu säga att i dag kanske jag inte tycker det är så kul, men jag är hemma och det blir bättre (det är det nån som säger) just nu har jag så ont att jag kunde böla, men men.... det finns nog någon som har det sämre än jag, och i morgon är det säkert mycket bättre, det är ju inte två hål i väggen vi pratar om här.... näe nej dom var ju tvungna att göra tre hål i magen och sen köra över mig med ett ånglok, o som om det inte räckte tror jag minsann att dom backade tillbaka och körte över mig en gång till.....
RSS 2.0