Arrrrrggghhhhh..

Måndag och igen en bil som inte startar.... detta känns om ett återkommande måndagsproblem och inte ett dug roligt, eller.... här i efterhand är det faktiskt lite roligt, sätter mig i bilen i morse och näeee inget händer, stendöd är den, jahaja... samma problem som förra måndagen, basra det att i dag blev jag nog ganska irriterat, jag HATAR att komma för sen och detta är ju inte första gången, nå men in och hämta papper, och en cykelpump o sen ut till cyckeln, jag tänkte väl det, ingen luft, snabb pumpning och iväg, jaha då börjar det regna, ja vad annars? man är väl född under en lyckostjärna? ringde Calle medan jag trampade på i regnet... Hej pust pust stön... du får hämta mig i eftermiddag pust stön men kör hem och hämta den där pust pust til cykler, pust... Calle: vad nu då? Jag: pust stön, ja vad tror du, den startar ju inte pust som vanligt....
När jag lagt på luren hade jag kommit en bit o då ser jag bussen bakom mig, fa.... snabbt iväg till närmste busshållplats, hitta en lyktstolpe, släng cyckeln (hann precis låsa den) o på bussen, jipppiii nu fattas det bara att gå från Ramlösa o ner, inga problem, jag slapp ju i alla fall bli mer blöt.
Nu är bilen fixat igen enligt Calle (jag tror på det när jag ser det) men busstidtabellen är skrivit ut och i morgon kör jag hemifrån kl. 7 för då hinner jag ta bussen om inte bilen startar.


Så här kan det lätt gå för lilla pärlan om inte den ändrar inställning nu och här :-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0